AZ pakt overwinning bij FC Twente

AZ pakt overwinning bij FC Twente

13 december 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Rode kaart voor Oosterwolde –

AZ pakt overwinning bij FC Twente

ENSCHEDE – AZ heeft zondagavond op bezoek bij FC Twente drie punten gepakt. In De Grolsch Vest in Enschede eindigde het duel in een 3-1 zege voor de Alkmaarders. Het is de eerste overwinning van AZ onder interim-trainer Pascal Jansen.

Gevarieerd spel

Twente opende de wedstrijd met gevarieerd spel. AZ had daar in de beginfase moeilijk mee maar pakte wel een 1-0 voorsprong. Koopmeiners scoorde vanaf de elf meter, nadat Myron Boadu was gevloerd. Yukinara Sugawara bracht via een counter de stand voor de pauze op 0-2.

Na de pauze maakte Danilo Pereira da Silva via de elf meter stip de aansluitingstreffer. Koopmeiners joeg vlak voor tijd nog een vrije trap in de touwen waardoor een eindstand van 1-3 op het scorebord prijkte.

AZ komt na de overwinning op FC Twente op 20 punten. Hiermee staat de ploeg uit Alkmaar op de 7e plaats. FC Twente blijft met 21 punten 6e.

Gratis Livestream!

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!