AZ thuis in aardig duel voorbij Feyenoord

AZ thuis in aardig duel voorbij Feyenoord

28 februari 2021 Uit Door Sportredactie

ALKMAAR – AZ heeft in de eredivisie prima zaken gedaan. In een aantrekkelijk duel met Feyenoord wist de thuisploeg met 4-2 te winnen. AZ schuift door de overwinning op naar de derde plaats in de eredivisie.

AZ voorbij Feyenoord

AZ staat er na zondagmiddag prima voor. Met slechts twee punten achter op PSV liggen de papieren voor de tweede stek nog volop open. Feyenoord haakt af in de top van de eredivisie. De Rotterdammers staan op de vijfde plaats en hebben slechts één punt meer dan de nummer zes FC Groningen.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...