AZ verrast PSV en wint in Eindhoven

AZ verrast PSV en wint in Eindhoven

13 januari 2021 0 Door Sportredactie

AZ verrast PSV en wint in Eindhoven

EINDHOVEN – AZ heeft voor een verrassing gezorgd in de eredivisie. De ploeg van AZ trainer Pascal Jansen wist het uitduel in Eindhoven tegen PSV te winnen met 1-3. AZ sluit door de overwinning op PSV weer aan bij de top in de eredivisie.

Degelijk voetbal

AZ ging in Eindhoven voortvarend van start. De ploeg oogde fris en fit. PSV daarentegen liet het sprankelend spel dat ze zondag tegen Ajax lieten zien vandaag niet zien. Teun Koopmeiners zette de ploeg uit Alkmaar voor rust op een 2-0 voorsprong.

Na de pauze ging PSV in de aanval maar AZ verdedigde goed. Max schoot in de 59e minuut de aansluitingstreffer binnen Voor PSV (1-2). Het bleek te weinig te zijn om de stand weer gelijk te trekken. Stengs voltrok het definitieve oordeel door in de 90e minuut de 1-3 binnen te schieten.

PSV laat door de nederlaag een klein gaatje vallen in de top van de eredivisie. AZ sluit daarentegen aan bij de top.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws, Sport in Groningen, Sport in Nederland en Gratis Sport Kijken hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

(Let op: Het Sportnieuws en Sport in Groningen streamen de uitzendingen niet zelf maar plaatsen slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!