AZ zondag met publiek in eigen stadion tegen Ajax

AZ zondag met publiek in eigen stadion tegen Ajax
AZ zondag met publiek in eigen stadion tegen Ajax

ALKMAAR – AZ mag vanaf aanstaande zondag weer met publiek in het eigen stadion spelen. Dit betekend dat de Alkmaarders zondag om 16.45 uur in eigen huis mogen spelen tegen koploper in de eredivisie Ajax.

Het collega van burgemeester en wethouders liet dat zojuist weten aan de directie van de Alkmaarse eredivisionist: “Het voetbal zo snel mogelijk terug in de stad in een veilig stadion was vanaf het begin het uitgangspunt. De club moet nog een aantal werkzaamheden verrichten, maar we zijn erg blij dat het gaat gaat lukken en AZ de topper tegen Ajax in een vol stadion kan spelen.”

Livestreams: Sportstream24.nl

Volg ons ook op twitter!

Sportredactie

Next Post

Handbalsters na winst op Zuid-Korea in halve finale wachtkamer

wo dec 11 , 2019
KUMAMOTO – Na de nederlagen tegen Duitsland en Denemarken hebben de Nederlandse handbalsters een noodzakelijke 40-33 zege op Zuid-Korea geboekt. Lois Abbingh was de grote uitblinker met elf doelpunten. De overwinning op de handbalsters van Zuid-Korea was noodzakelijk om nog kans te behouden op een plek in de halve finales. […]
Handbalsters na winst op Zuid-Korea in halve finale wachtkamer

Contact

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
{ "slotId": "", "unitType": "responsive", "pubId": "pub-9624648493023345", "resize": "auto" }
%d bloggers liken dit: