Basketballers van Donar winnen in MartiniPlaza van Feyenoord

GRONINGEN – De basketballers van Donar hebben zondagmiddag in MartiniPlaza de competitiewedstrijd tegen Feyenoord Basketbal met 74-68 gewonnen.

Door deze overwinning stijgen de Groninger Basketballers op basis van een beter puntensaldo naar de tweede plaats in de eredivisie. Landstede Zwolle blijft koploper met veertien punten, de Zwollenaren speelden al wel een wedstrijd meer.

Woensdag spelen de basketballers van Donar in de Europe Cup een uitwedstrijd. De spelers van coach Erik Braal spelen dan in België tegen Phoenix Brussels. Tip-off is om 20.30 uur.

Livestreams: Sportstream24.nl
Volg ons ook op twitter!

Sportredactie

Next Post

Eredivisie: Willem II duwt PSV dieper in het slob

zo nov 10 , 2019
TILBURG – Willem II heeft zondagmiddag in Tilburg PSV met een 2-1 nederlaag teruggestuurd naar Eindhoven. Willem II speler Ché Nunnely deed PSV pijn met twee treffers, waarbij hij de zwakheden en onzekerheden in de Eindhovense eredivisie defensie pijnlijk bloot wist te leggen. Bijna elke snelle tegenstoot van Willem II […]
Eredivisie Willem II vs PSV

Contact

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
{ "slotId": "", "unitType": "responsive", "pubId": "pub-9624648493023345", "resize": "auto" }
%d bloggers liken dit: