Ben O’Connor wint 17e etappe in Giro

Ben O’Connor wint 17e etappe in Giro

21 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Klassement toppers houden het rustig –

Ben O’Connor wint 17e etappe in Giro

MADONNA DI CAMPIGLIO – De Australiër Ben O’Connor heeft zijn etappezege in de Giro d’Italia binnen. De 24-jarige renner won vanuit een kopgroep een zware bergetappe en kwam solo over de streep.

In de aanval

Wilco Kelderman probeerde in de 203 kilometer lange etappe geen aanval. De slotklim de Madonna di Campiglio was met 6% niet zwaar genoeg om het roze van Joao Almeida aan te vallen. Daardoor veranderd er niks in het klassement en heeft Kelderman nog steeds 17 tellen achterstand op Almeida.

Donderdag staat er in de 18e etappe opnieuw een zware bergetappe op het programma, waarbij de renners over de Stelvia naar het dak van de Giro klimmen. Wellicht gaat Kelderman dan wel een poging ondernemen om Almeida onder vuur te nemen.

Etappe van donderdag

Ben O’Connor wint 17e etappe in Giro

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter