Benauwde zege voor PSV op FC Utrecht

Benauwde zege voor PSV op FC Utrecht

13 december 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Eindhovenaren winnen met 2-1 –

Benauwde zege voor PSV op FC Utrecht

EINDHOVEN – PSV is er in eigen huis met de hakken over de sloot in geslaagd om te winnen van FC Utrecht. De ploeg uit Eindhoven won dankzij twee sterke individuele momenten met 2-1 van de ploeg uit Utrecht.

Individuele klasse

Malen toonde in de 30e minuut zijn individuele klasse door de score te openen. Malen tikte een voorzet van Mario Götze achter zijn standbeen langs achter FC Utrecht-doelman Maarten Paes: 1-0. Na de eerste klasse goal mocht ook 2-0 van Ihattaren er zijn. Het PSV-talent krulde de bal acht minuten voor rust prachtig in de bovenhoek achter Paes.

Na die twee klasse momenten van de twee PSV- ers had PSV wederom zijn handen vol aan FC Utrecht. Het goede spel van de ploeg uit Utrecht leverde dan ook een verdiende goal op. Mimoun Mahi kreeg de bal na een klutssituatie per toeval voor zijn voeten en schoot raak. De Utrecht aanvaller kreeg in de slotfase nog een uitstekende mogelijkheid om de stand gelijk te trekken maar miste.

PSV sluit na de winst op FC Utrecht aan bij Ajax. De Amsterdammers hebben 3 punten meer dan de ploeg uit Eindhoven. FC Utrecht staat met 12 punten 10e.

Gratis Livestream!

Benauwde zege voor PSV op FC Utrecht
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!