Berghuis schiet Feyenoord langs Zwolle

12 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis eredivisievoetbal kijken!

Berghuis schiet Feyenoord langs Zwolle

ZWOLLE – Na een maandenlange eredivisiestilte heeft Feyenoord zaterdagavond de draad weer opgepakt in Zwolle. Met twee goals van Steven Berghuis haalden de Rotterdammers in Zwolle een zakelijke 0-2 overwinning binnen.

Zakelijke overwinning

Het was al vroeg raak in Zwolle. Na vijf minuten haalde Feyenoord aanvoerder Steven Berghuis uit van een meter of 25, en zag zijn schot laag in de rechterhoek belanden: 0-1. Het was niet de voorbode voor een periode van Rotterdams overwicht in Zwolle. Feyenoord speelde slordig en gaf ook meerdere kansen weg aan de thuisploeg.

In de tweede helft speelde Feyenoord zorgvuldiger. Dit resulteerde twintig minuten voor het eindsignaal in een grote kans voor Orkun Kökcü, die naar de grond werd getrokken. Berghuis benutte de daaropvolgende strafschop feilloos en schoot Feyenoord naar een comfortabele marge: 0-2. PEC Zwolle kon weinig terug doen. De Ploeg uit Zwolle speelde goed maar wist het doel van de Rotterdammers niet te treffen. Een voetbalavond waarin Feyenoord een zakelijke overwinning behaalde op PEC Zwolle.

FC Twente start met winst op Fortuna Sittard

FC Twente is goed begonnen aan het voetbalseizoen. De Tukkers maakten vooral in de eerste helft tegen Fortuna Sittard indruk en wonnen dik verdiend met 2-0.

Met Ron Jans als nieuwe trainer aan het roer begon een nieuwe FC Twente fel tegen Fortuna Sittard. Via Quincy Menig kwam het ook snel op een 1-0 voorsprong. De gasten uit Sittard gaven de hele wedstrijd niet thuis. Heel af en toe kwam de ploeg van Kevin Hofland er wel uit maar grote kansen vielen er niet te noteren.

Na rust verdubbelde FC Twente de score via Danilo. De Braziliaan word voor één seizoen gehuurd van Ajax en mocht aanleggen vanaf 11 meter. Danilo bleef koel en schoot de bal beheerst tegen de touwen. 

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter