Bertens in drie sets langs Zavatska

Bertens in drie sets langs Zavatska

28 september 2020 0 Door Sportredactie

Gratis Roland Garros kijken!

Bertens in drie sets langs Zavatska

PARIJS – Kiki Bertens heeft zich op Roland Garros geplaatst voor de tweede ronde. Bertens versloeg in haar eerste partij de nummer 112 op de wereldranglijst Katarina Zavatska met 2-6, 6-2, 6-0.

Ondanks een breekkans voor Bertens in de openingsgame stond Zavatska, al snel met 3-0 voor. De 20-jarige Oekraïense toonde veel lef en viel aan en na twee gemiste setpunten op eigen opslag sloeg ze toe op haar achtste setpunt.

Bertens speelde daarna duidelijk agressiever en er kwam meer lengte in haar slagen. De Wateringse nummer acht van de wereld won set twee en bij de in Parijs debuterende Zavatska ging daarna langzaam het licht uit.

Kiki Bertens speelt woensdag tijdens de tweede ronde tegen de 33- jarige Italiaanse Sara Errani. Errani staat 149e op de wereldranglijst.

Gratis Roland Garros kijken!

Bertens in drie sets langs Zavatska
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen tenniswedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter