Betsema soleert naar overwinning in Beringen

Betsema soleert naar overwinning in Beringen

17 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Derde plaats voor Van der Haar –

Betsema soleert naar overwinning in Beringen

BERINGEN – Denise Betsema heeft zaterdag de Ethias Cross in Beringen op haar naam geschreven. Betsema die er in het begin van de race vandoor ging passeerde vervolgens solo de finishlijn in Beringen. Wereldkampioene Ceylin del Carmen Alvarado eindigde als tweede en Eva Lechner als derde.

Lars van der Haar derde

Lars van der Haar is zaterdagmiddag als derde geëindigd. De winst ging naar de Belg Toon Aerts. Aerts was een klasse apart in Beringen. Aarts ging direct aan het begin van race in de aanval en kwam na 10 ronden solo over de streep.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!