Sport in Groningen

Betsema wint Vestingcross in Hulst

– Veldrijden –

Betsema wint Vestingcross in Hulst

HULSTDenise Betsema heeft zondagmiddag de Vestingcross in Hulst gewonnen. Betsema bleef in een wedstrijd die meetelt voor het wereldbeker klassement ruim één minuut voor op Lucinda Brand en Ceylin del Carmen Alvarado. Lucinda Brand heeft dankzij haar tweede plaats, met nog een wedstrijd te gaan het Wereldbeker klassement gewonnen.

Programma

15.05 uur  Elite Heren (NOS, Sporza, Eurosport en een gratis stream!)

De Vestingcross in Hulst zal achter gesloten deuren georganiseerd worden omwille van de Covid-19 maatregelen. Voor de fans is het uiteraard jammer dat ze voorlopig niet ter plaatse kunnen supporteren, maar gelukkig kan alles live gevolgd worden bij de NOS, Sporza, Eurosport en een gratis stream!

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Exit mobile version