Blanka Kata Vas wint veldrit in Bredene

Blanka Kata Vas wint veldrit in Bredene

30 december 2020 Uit Door Sportredactie

– Veldrijden –

Blanka Kata Vas wint veldrit in Bredene

BREDENE – De Hongaarse veldrijdster Blanka Kata Vas heeft woensdag de Ethias Cross in Bredene gewonnen. Blanka Kata Vas bleeft de nummer twee Sanne Cant 1.14 minuten voor. Alicia Kranck eindigde een tel later als Cant als derde.

Nederlandse vrouwen

Beste Nederlandse in Bredene was Aniek van Alphen. Van Alphen finishte achter de winnares van de Ethias Cross in Bredene op 2.46 minuten als vijfde. De Nederlandse top drie nam niet deel aan de cross in Bredene.

Gratis Livestream!

Blanka Kata Vas wint veldrit in Bredene
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter