Blunder Scherpen helpt NAC aan een punt tegen Emmen

BREDA – NAC Breda en FC Emmen hebben vrijdagavond in de eredivisie met 1-1 gelijk gespeeld. Emmen leek met de overwinning aan de haal te gaan, maar een blunder van de jonge doelman Kjell Scherpen leverde NAC vlak voor tijd nog een punt op.

FC Emmen kwam in het Rath Verlegh Stadion na een kwartier spelen op een 0-1 voorsprong. Lucianio Slagveer schoot de bal kiezelhart door de benen van doelman Benjamin van Leer.

Vlak voor tijd maakte Erik Palmer-Brown de gelijkmaker. Doelman Kjell Scherpen sloeg een bal met 1 hand recht in de voeten van Palmer-Brown, die de bal in de rebound binnen kon tikken.

Sportredactie

Next Post

Livestream Wielerkoers Parijs-Roubaix (Gesloten)

za apr 13 , 2019
PARIJS-ROUBAIX – Zondag gaat de 116e editie van de voorjaarsklassieker Parijs-Roubaix weer van start. Een koers vol met stof, lekke banden, valpartijen maar vooral ook heel veel kasseien. Wil je deze wielerklassieker niet missen? Volg de strijd over de noord Franse keien dan via een van onze onderstaande livesttreams! Related […]
Livestream Olympia's Tour

Contact

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
{ "slotId": "", "unitType": "responsive", "pubId": "pub-9624648493023345", "resize": "auto" }
%d bloggers liken dit: