Boksgala met Hari, Verhoeven en Saddik

Boksgala met Hari, Verhoeven en Saddik

30 juli 2020 0 Door Sportredactie
[t4b-ticker]

Boksgala met Hari, Verhoeven en Saddik

AMSTERDAM – Vechtbond Glory heeft een groots boksspektakel geplant in december. Tijdens het boksspektakel zullen met onder meer de Amsterdammer Badr Hari, zijn grote concurrent Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik in actie komen.

De exacte datum en plaats van handeling zijn nog niet bekend, maar het is wel de bedoeling dat een groot aantal toeschouwers aanwezig zal zijn bij het gala.

De organisatie meldt ook dat de drie beste zwaargewichten ter wereld op dezelfde avond in actie zullen komen. Naast een titelgevecht in het zwaargewicht staan er nog vier wereldtitels in andere gewichtsklassen tijdens het vechtgala op het spel.

Of Verhoeven en Hari die avond ook tegen elkaar zullen vechten is niet bekend gemaakt. Verhoeven en Hari stonden een jaar geleden voor het laatst tegenover elkaar in Arnhem. Verhoeven behield zijn wereldtitel in het zwaargewicht doordat Hari met een blessure moest opgeven. 

GP Engeland programma, tijdschema en livestream
SPORT IN GRONINGEN – Normaal gesproken kijken sportliefhebbers alle sportwedstrijden via een legale weg. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen formule 1 races die vaak door een streamer worden uitgezonden. De kwaliteit ligt met 480p tot 720p iets lager dan dat je gewend bent, maar het is zeker goed te doen. Mits je daar vrede mee hebt, vind je hier een prima alternatief!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter