Site pictogram Sport in Groningen

Bottas snel in eerste training voor GP van Portugal

Bottas snel in eerste training voor GP van Portugal

Bottas snel in eerste training voor GP van Portugal

[pj-news-ticker]

– F1-bolides Mercedes opnieuw snel –

Bottas snel in eerste training voor GP van Portugal

ALGARVE – Valtteri Bottas heeft tijdens de eerste training voor de Grand Prix van Portugal de snelste tijd op de klok weten te zetten. De Mercedes coureur klokte 1.18.410. Hij was hiermee 0.339 sneller dan zijn teamgenoot Lewis Hamilton. Max Verstappen was op 0.781 seconden derde op het circuit van Algarve.

Programma

Het vervolg van het programma in Algarve ziet er als volgt uit:

Programma en livestream

SessieDagTijdstip (NL tijd)
Training 1Vrijdag12:00 – 13:30
Training 2Vrijdag16:00 – 17:30
Training 3Zaterdag12:00 – 13:00
KwalificatieZaterdag15:00 – 16:00
RaceZondag14:10 – 16:10

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Mobiele versie afsluiten