Bottas zet snelste trainingstijd neer op Nürburgring

Bottas zet snelste trainingstijd neer op Nürburgring

10 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Vierde tijd Verstappen –

Bottas zet snelste trainingstijd neer op Nürburgring

NÜRBURG – Valtteri Bottas heeft tijdens de enige vrije training voor Grand Prix van de Eifel op de Nürburgring in Duitsland de snelste tijd neergezet. Bottas noteerde 1.26.225. Hij was hiermee 0.136 sneller dan zijn Mercedes teamgenoot Lewis Hamilton. Ferrari coureur Charles Leclerc was op 0.456 derde.

Max Verstappen

De Nederlandse formule 1 coureur Max Verstappen klokte de vierde tijd. Hij moest 0.671 toegeven op Bottas. Vanmiddag gaan de coureurs om 15.00 uur van start voor de kwalificatie. De Grand Prix van de Eifel gaat zondagmiddag om 14.10 uur van start. Alle races zijn te zien via de gratis stream!

Gratis Livestream kwalificatie!

Bottas zet snelste trainingstijd neer op Nürburgring
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...