Bottas zondag vanaf Pole, Verstappen P3

Bottas zondag vanaf Pole, Verstappen P3

10 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Verstappen raakt pas in Q3 polo kwijt –

Bottas zondag vanaf Pole Verstappen P3

NÜRBURG – Valtteri Botas gaat zondag tijdens de Grand Prix van de Eifel van start vanaf pole. De Fin schoof zijn Mercedes op het allerlaatste moment langs de Red Bull machine van Max Verstappen en de bolide van Lewis Hamilton.

Verstappen snel en tevreden

Max Verstappen noteerde zaterdagmiddag zowel in de eerste als tweede kwalificatieronde de snelste tijd. Het zag er lang na uit dat de Nederlander weer eens een pole zou grijpen. Echter bleken de twee Mercedes machines pas op het allerlaatste moment net over iets meer power te beschikken en schoven ze alle twee de neus net iets sneller dan de finishlijn dan de auto van Max Verstappen.

Max Verstappen was zaterdag, ondanks zijn P3 plek tevreden. De Nederlander heeft voor zondag goede hoop en dicht zichzelf kansen toe om de Grand Prix van de Eifel te kunnen winnen.

Livestream Grand Prix van de Eifel

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...