Buitenlandse interesse voor Julian Chabot

GRONINGEN – Julian Chabot heeft zich in de kijker gespeeld bij Atalanta Bergamo, Sampdoria en Lille. Dat meldt RTL Sport maandag. Chabot (21) is bezig aan zijn eerste seizoen in dienst van FC Groningen.

Afgelopen zomer werd de Duitse verdediger overgenomen van het gedegradeerde Sparta. Dit seizoen is Chabot een vaste waarde in de achterhoede van trainer Danny Buijs. Hij stond achttien keer in de basis.

De sterke optredens van de oud-speler van RB Leipzig zijn niet onopgemerkt gebleven in het buitenland. Atalanta Bergamo, Sampdoria en Lille zouden een oogje hebben op Chabot. De Duitser heeft in Groningen een contract tot medio 2022.Sportredactie

Next Post

Lois Abbingh met oranje in Martiniplaza

di feb 19 , 2019
GRONINGEN – Bondscoach Emmanuel Mayonnade heeft Lois Abbingh opgenomen in zijn selectie voor de oefeninterlands van de Nederlandse handbalsters tegen Duitsland. Abbingh speelt vrijdag 22 maart eerst thuis in een uitverkochte Martiniplaza in Groningen. Een dag later wordt er uit in Oldenburg opnieuw geoefend tegen de Duitsers. Related Posts: Handbalsters […]
Handbal

Contact

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
{ "slotId": "", "unitType": "responsive", "pubId": "pub-9624648493023345", "resize": "auto" }
%d bloggers liken dit: