Caleb Ewan wint 108ste editie Scheldeprijs

Caleb Ewan wint 108ste editie Scheldeprijs

14 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Bijzondere 108ste editie Scheldeprijs –

Caleb Ewan wint 108ste editie Scheldeprijs

SCHOTEN – De 108ste Scheldeprijs is woensdagmiddag een prooi geworden voor Caleb Ewan. Ewan bleeft in de sprint Pascal Ackermann en Niccolò Bonifazio voor.

Bijzondere editie

De 108ste Scheldeprijs gaat de boeken in als een bijzondere editie. De Koers die normaal van start gaat in Terneuzen en finishte in België is dit jaar in verband met het coronavirus en de maatregelen in Nederland alleen verreden op Belgisch grondgebied. Schoten was vandaag met tien ronden van 17,4 kilometer het epicentrum van de klassieker.

Gratis Livestream Giro d’Italia!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...