Caleb Ewan wint sprint in Sisteron

31 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Chaotische sprint in Sisteron

Caleb Ewan wint sprint in Sisteron

SISTERON – Caleb Ewan heeft na 198 kilometer in de derde etappe van Nice naar Sisteron de sprint gewonnen. De gele trui blijft om de schouders van de Fransman Alaphilippe. Beste Nederlander was Cees Bol. Hij finishte als zevende.

Vierde ritzege in Tour

Voor Caleb Ewan is het al de vierde ritzege in de Tour de France. Vorig jaar was hij ook al drie keer de snelste. De Groene trui blijft om de schouders van Kristoff en Cosnefroy is in het bezit van de bolletjestrui.

Sociale media en gratis live stream

De Tour de France is live te volgen via de livestreamtwitter of bijvoorbeeld facebook. Ook kan je even een kijkje nemen op onderstaande stream pagina’s.

Stream-1Stream-2Stream-3Stream-4

Vierde etappe

Dinsdag rijden de renners van Sisteron naar Orcières-Merlette. Een bergrit over 160,5 kilometer. Bij deze etappe ligt de finish bergopwaarts in Orcières-Merlette op een hoogte van 1825 meter. Tijdens de rit passeren de renners drie bergen van de 3e categorie en een berg van de 4e categorie.

Caleb Ewan wint sprint in Sisteron

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter