Cambuur in tweede helft langs Helmond Sport

7 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Friezen na rust op stoom –

Cambuur in tweede helft langs Helmond Sport

HELMOND – SC Cambuur heeft dinsdagavond in de Keuken Kampioen Divisie eenvoudig gewonnen van Helmond Sport. De Friezen kregen de smaak na de rust pas te pakken en wonnen met 1-5 van Helmond Sport.

Op stoom

Bij de rust stond Helmond Sport nog met 1-0 voor door een treffer van Hoorenbeeck. In de tweede helft kwam Cambuur op stoom. Voor de Friezen scoorden achtereenvolgens Jacobs (2x), Kallon, Mühren en Paulissen en gingen de drie punten alsnog mee naar Leeuwarden.

Competitiestand

SC Cambuur klimt in de Keuken Kampioen Divisie door de overwinning op Helmond Sport naar de derde plaats met 13 uit 6. Helmond Sport staat met 4 punten onderaan.

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...