Cambuur schiet tegen Almere uit zijn slof

15 november 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Almere City incasseert 7-2 nederlaag –

Cambuur schiet tegen Almere uit zijn slof

LEEUWARDEN – SC Cambuur is in eigen huis flink uit zijn slof geschoten. In Leeuwarden eindigde het top duel tegen Almere City in 7-2.

Verdiende overwinning

SC Cambuur was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij. Almere City toonde weinig daadkracht waar Cambuur dan ook gretig van profiteerde. Zo bracht de ploeg uit Leeuwarden dankzij goal van Paulissen (3), Schouten (24), Jacobs (29), Breij (31), Mühren (48 en 52) en Korte (53) de 7-2 score op het scorebord in Friesland. De twee doelpunten van Almere City FC kwamen van de voet van Blackson (9) en Mirani (90+1).

Cambuur staat dankzij de forse overwinning op Almere City op de derde plaats in de eerste divisie. De Friezen hebben wel één wedstrijd minder gespeeld. Almere City blijft voorlopig op de tweede plaats staan. Ze hebben één punt meer dan SC Cambuur. De Graafschap gaat aan de leiding maar.

Gratis Livestream!

Cambuur schiet tegen Almere uit zijn slof
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter