Cambuur verliest in Leeuwarden van Jong Ajax

7 november 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Jong Ajax pakt 3-2 overwinning –

Cambuur verliest in Leeuwarden van Jong Ajax

LEEUWARDEN – SC Cambuur heeft in de eerste divisie in eigen huis met 3-2 verloren van Jong Ajax. Hierdoor verzuimden de Friezen om dichter naar koploper Almere City toe te kruipen.

Op zoek naar resultaat

Taylor opende in de 8e minuut van de wedstrijd de score. Cambuur repareerde de schade snel want via Hoedemakers en Brei stond het halverwege de tweede helft 2-1 voor de Friezen.

In de tweede helft ging Jong Ajax op zoek naar een beter resultaat. Rensch maakte dan ook de 2-2 en Llsana maakte vlak voor tijd 2-3.

Cambuur blijft door de nederlaag tweede met 22 punten uit 10 wedstrijden. De achterstand op koploper Almere City FC bedraagt 5 punten. Jong Ajax staat zevende met 18 punten.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!