Cambuur via strafschoppen door in KNVB Beker

Cambuur via strafschoppen door in KNVB Beker

29 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– RKC uit KNVB Beker –

Cambuur via strafschoppen door in KNVB Beker

WAALWIJK – SC Cambuur heeft RKC Waalwijk uit het TOTO KNVB Beker toernooi geknikkerd. De Friezen wonnen na strafschoppen in Waalwijk.

Strafschoppenserie

SC Cambuur stond bij de rust op een comfortabele 0-2 voorsprong door treffers van Maarten Pouwels en Jamie Jacobs. In de tweede helft leken de Friezen op weg naar de 2e ronde toen RKC in de slotminuten toesloeg. Lennerd Daneels maakte vijf minuten voor tijd de 1-2 en Jurrien Gaari dwong een verlenging af door diep in blessuretijd de 2-2 te maken.

In de verlenging kon het alle kanten op maar beide ploegen kwamen niet meer tot scoren. SC Cambuur bleek in de beslissende strafschoppenserie aan het langste eind te trekken door met 5-3 te winnen.

Gratis Livestream!

Cambuur via strafschoppen door in KNVB Beker
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!