Cambuur wint en is op titelkoers

Cambuur wint en is op titelkoers

16 februari 2021 Uit Door Sportredactie

LEEUWARDEN – Cambuur Leeuwarden heeft dinsdagavond het thuisduel tegen Top Oss zonder problemen weten te winnen. De koploper in de eerste divisie pakte uit door tegen de gasten uit Oss met 3-0 te winnen. Door de overwinning ziet het er naar uit dat de Friezen onderweg zijn voor promotie naar de eredivisie.

Stand van zaken

Door de overwinning op Top Oss en de nederlaag van de naaste belager Almere City ziet het er naar uit dat de ploeg uit Leeuwarden goeie papieren heeft om het volgende voetbalseizoen in de eredivisie te spelen. Cambuur heeft na dinsdagavond 56 punten en 6 punten voorsprong op Almere City. Wel staat De Graafschap op 3 punten van de Friezen maar de Superboeren hebben één duel meer gespeeld.

Top Oss staat na dinsdagavond op de 13e plaats. De voetballers uit Oss hebben 28 punten.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!