Cambuur wint topper tegen De Graafschap

20 november 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Friezen aan de kop in eerste divisie –

Cambuur wint topper tegen De Graafschap

DOETINCHEM – Sport Club Cambuur heeft de topper in de eerste divisie tegen De Graafschap donderdagavond weten te winnen. De Friezen pakten naast de 2-0 overwinning op de superboeren ook de koppositie in de eerste divisie.

In achtervolging

Schouten tikte op slag van rust de 0-1 binnen. De Graafschap moest daarna in de achtervolging, maar Korte maakte halverwege de tweede helft de 0-2 en daarmee was het verzet van de Superboeren uit Doetinchem gebroken.

Cambuur wint topper tegen De Graafschap

Cambuur gaat dankzij de overwinning met 28 punten uit 12 wedstrijden aan de leiding in de eerste divisie. De Graafschap heeft ook 28 punten maar een wedstrijd meer gespeeld en een minder goed doelsaldo. De ploeg van trainer Henk de Jong sluit door de overwinning de week goed af. Zondag wist Cambuur het nog ongeslagen Almere City met 7-2 aan de kant te zetten.

Gratis Livestream!

Cambuur wint topper tegen De Graafschap
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!