Černý wint ingekorte 19e etappe in de Giro

Černý wint ingekorte 19e etappe in de Giro

23 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Roze trui blijft in bezit van Kelderman –

Černý wint ingekorte 19e etappe in de Giro

GIRO – De Tsjech Josef Černý heeft vrijdag de 19e etappe in de Giro d’Italia op zijn naam geschreven. De renner van CCC kwam na een tocht van 124 kilometer solo over de streep. Wilco Kelderman blijft drager van de roze trui.

Cerny reed op 22 kilometer van de streep weg uit een kopgroep die oorspronkelijk uit veertien renners bestond. De tijdrijder van CCC hield knap stand tot de finish in Asti.

De vluchters hadden een ruime voorsprong op het peloton, met daarin Kelderman. De grote groep moet nog binnenkomen.

Zaterdag laatste bergrit

Zaterdag staat de laatste bergrit van deze Giro op het programma. De renners moeten in de laatste 80 kilometer drie keer klimmen naar Sestrière. De slotklim is 6,9 kilometer lang en heeft een gemiddelde stijging van 7,2 procent. De Ronde van Italië wordt zondag beslist in een vlakke tijdrit van 15,7 kilometer.

Gratis Livestream!

Kijk hier live de Giro d'Italia
Kijk hier live de Giro d’Italia

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!