Champions League-avontuur AZ voorbij

Champions League-avontuur AZ voorbij

15 september 2020 0 Door Sportredactie

Dynamo Kiev zet AZ met 2-0 opzij

Champions League-avontuur AZ voorbij

KIEV – AZ heeft zich niet weten te plaatsen voor de play-offs in de strijd om een Champions League. De ploeg uit Alkmaar had in een groot gedeelte van de wedstrijd in Kiev de overhand, maar moest uiteindelijk toch toezien hoe de thuisploeg met 2-0 won.

Voor de rust was er voor AZ geen vuiltje aan de lucht. De Alkmaarders bepaalden tegen het afwachtende Dynamo het spel en gaven verdedigend vrijwel niets weg.

Na theepauze opende Kiev de score na slordig balverlies van Fredrik Midtsjø. Dinamo was vervolgens wel het meeste gevaarlijk. Vlak voor het eindsignaal kopte Nicholas Sjaparenko raak na zwak ingrijpen van Marco Bizot.

AZ wist in Kiev weinig kansen te creëren. Wel raakte de ploeg uit Alkmaar tweemaal de lat. AZ gaat nu verder spelen in de Europa League.

Livestream FC Progrès Niedercorn – Willem II

Champions League-avontuur AZ voorbij
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter