Champions League: Weinig tickets voor Chelsea – Ajax

Ajax krijgt slechts 750 tickets voor het Champions League duel tegen Chelsea

Ajax krijgt slechts 750 tickets voor het Champions League duel tegen Chelsea

Ajax krijgt slechts 750 tickets voor het Champions League duel tegen Chelsea

AMSTERDAM – Ajax krijgt voor de uitwedstrijd in de Champions League tegen Chelsea, op 5 november slechts 750 tickets. Dat werd duidelijk in het vooroverleg dat beide clubs voerden over de wedstrijd. Slechts het onderste deel van het uitvak van Stamford Bridge in Londen wordt voor de Nederlandse fans vrijgehouden.

soccerfanshop.nl

Ajax kreeg vorige maand nog te horen dat er 833 kaartjes beschikbaar waren voor de supporters. De Britse autoriteiten willen echter geen toestemming geven om meer dan 750 Nederlandse fans toe te laten, naar aanleiding van ongeregeldheden in Europa in het algemeen en in Groot-Brittannië in het bijzonder met Ajax-supporters.

Subside Sports, het grootste aanbod voetbalshirts wereldwijd!

Ajax wacht met de verkoop van de 750 tickets totdat de UEFA uitspraak heeft gedaan in een tuchtzaak wegens ordeverstoringen van fans rond de uitwedstrijd tegen Valencia (0-3). Ajax heeft nog een voorwaardelijke straf van een Europese uitwedstrijd zonder publiek openstaan. Die kan mogelijk voor het duel met Chelsea gaan gelden. De uitspraak wordt 17 oktober verwacht.
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
%d bloggers liken dit: