Champions League-droom Donar voorbij

Champions League-droom Donar voorbij

24 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Keravnos scherper

Champions League-droom Donar voorbij

CYPRUS – Het is de basketballers van het Groninger Donar niet gelukt om zich te plaatsen voor de groepsfase van de Champions League. Op Cyprus was Keravnos met 60-57 net iets te sterk.

In een gelijk opgaande wedstrijd was het stuivertje wisselen qua score. Donar kwam uiteindelijk net iets tekort om zich te plaatsen. Het was voor de Groningers de vijfde keer in de clubhistorie dat het niet lukte om zich te plaatsen voor de groepsfase van de Champions League. Topscorer bij de Groningers was Ogungbemi Jackson. Hij scoorde vijftien punten.

Champions League-droom Donar voorbij
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen basketbal. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief. Kijk dus regelmatig op deze pagina om niets van jou sport te missen!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!