Champions League droom Hateboer ten einde

13 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]
Geen halve finale Champions League voor Hateboer

Champions League droom Hateboer ten einde

VOETBAL – Het is de Groninger voetballer Hans Hateboer niet gelukt om met zijn club Atalanta Bergamo de halve finale van de Champions League te bereiken. Spelbreker was Paris Saint-Germain. De Franse club wist in de slotfase van het duel in de kwartfinale een achterstand om te buigen in winst 2-1. Hiermee is een einde gekomen aan de Champions League droom van de Beertster.

Halve finale

In de halve finale speelt de club uit de Franse hoofdstad tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Leipzig en Atlético Madrid, die donderdag in Lissabon wordt gespeeld. Kijk die wedstrijd hier gratis via de stream!

Livestream Ajax - FC Utrecht
Livestream Ajax – FC Utrecht

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken voetballiefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter