Chaves wint in Catalonië tweede bergetappe

Chaves wint in Catalonië tweede bergetappe

25 maart 2021 Uit Door Sportredactie

Chaves wint in Catalonië tweede bergetappe

CATALONIË – Esteban Chaves heeft in de Ronde van Catalonië de tweede bergetappe gewonnen. De Colombiaan ontsnapte aan een kopgroep en had op de meet zeven seconden voorsprong op de groep achtervolgers. Michael Woods eindigde in de sprint voor Geraint Thomas als tweede. Wilco Kelderman was met de achtste plaats de beste Nederlander.

Stand van zaken

In het algemeen klassement blijft Adam Yates aan de leiding. De Brit heeft 45 seconden voorsprong op Richie Porte en 49 seconden voor Geraint Thomas. Wilco Kelderman staat in het algemeen klassement vijfde. Zijn achterstand op Yates is 1.03 minuten.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...