Citadelcross prooi voor Van der Poel

Citadelcross prooi voor Van der Poel

20 december 2020 Uit Door Sportredactie

– Veldrijden –

Citadelcross prooi voor Van der Poel

NAMEN – Veldrijder Mathieu van der Poel heeft zondagmiddag in het Belgische Namen de Citadelcross op zijn naam geschreven. Wout van Aert werd op slechts drie seconden achterstand tweede. Tom Pidcock eindigde op elf seconden als derde.

Lucinda Brand wint bij de vrouwen

Van der Poel boekte zijn vijfde overwinning in de modder in Namen. Van de laatste zes edities won hij enkel die van 2017 niet.

Bij de dames ging eerder op de middag Lucinda Brand met de zege aan de haal.

Gratis Livestream!

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter