Coldenhoff wint GP MXGP van Letland

Coldenhoff wint GP MXGP van Letland

9 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Coldenhoff wint GP MXGP van Letland

LETLAND – Glenn Coldenhoff heeft zondag bij de herstart van het MXGP-seizoen de Grand Prix van Letland gewonnen. De 29-jarige motorcrosser boekte zijn vierde MXGP-overwinning in zijn carrière.

Valpartij

Coldenhoff kende, na winst in de eerste manche in de tweede manche een uitstekende start en profiteerde van een valpartij, waardbij Jeffrey Herlings betrokken was. Herlings begon na zijn val nog wel aan een inhaalrace maar eindigde uiteindelijk in beide manches als vierde.

Herlings blijft eerste

Jeffrey Herlings blijft ondanks de twee vierde plaatsen leider in het algemeen klassement. De Sloveen Tim Gajser is tweede en Glenn Coldenhoff is opgerukt naar de derde WK-plaats.

Volgend weekend rijden de crossmotoren opnieuw in Letland. De wedstrijden zijn ook dan weer live te zien via de stream.

Coldenhoff wint GP MXGP van Letland
SPORT IN GRONINGEN – Normaal gesproken kijken sportliefhebbers alle sportwedstrijden via een legale weg. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen MXGP en MX2 Motocross die vaak door een streamer worden uitgezonden. De kwaliteit ligt met 480p tot 720p iets lager dan dat je gewend bent, maar het is zeker goed te doen. Mits je daar vrede mee hebt, vind je hier een prima alternatief!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter