Colombiaan Martínez wint dertiende touretappe

Colombiaan Martínez wint dertiende touretappe

11 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Slovenen Roglic en Pogacar nemen afstand

Colombiaan Martínez wint dertiende touretappe

PUY MARY CANTAL – De Colombiaan Dani Martínez heeft de dertiende etappe in de Tour de France gewonnen. De Colombiaan bleek na een zware klimdag in finishplaats Puy Mary Cantal over de sterkste benen te beschikken. De EF Pro Cyclingrenner bleef de Bora Hansgrohe renners Kämna en Schachmann voor.

Klassement

In het algemeen klassement blijft het geel om de schouders van Jumbo-Visma renner Primoz Roglic hangen. Zijn Sloveense landgenoot Tadej Pogacar staat met 44 seconden achterstand tweede. Derde is de Colombiaan Egan Bernal.

Bauke Mollema

De tot vandaan best geklasseerde Nederlander in het algemeen klassement, de Groninger Bauke Mollema had een ongelukkige dag. Mollema kwam ten val en moest de Tour geblesseerd verlaten.

Veertiende etappe

De veertiende etappe voert de renners over een afstand van 194 kilometer van Clermont Ferrand naar Lyon. Het peloton moet drie bergen van de 4e categorie, een van de 2e en een van de 3e categorie passeren.

Colombiaan Martínez wint twaalfde touretappe
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen wielerwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!