Contact

Contact

Sport in Groningen is ook via whatsapp bereikbaar 06 255 154 97

Heb je een nieuwstip en wil je ons snel bereiken? Stuur dan een whatsapp bericht naar 06 255 154 97 (alleen beschikbaar voor berichten!)

Sport in Groningen is een interactieve site met dagelijks sportnieuws uit de mooiste Provincie van Nederland. Prachtige actie foto’s, geweldige sportverslagen en altijd up-to-date! Onze fotojournalisten, verslaggevers en clubverslaggevers zijn bij veel wedstrijden en evenementen aanwezig om voor onze lezers en volgers verslag te doen.

Wil jij als fotograaf of verslaggever ook je steentje bijdragen aan deze site?

Mail dan naar: info@sportingroningen.nl en wij nemen contact met je op.

Hebt u Sportnieuws waarbij u direct onze redactie op de hoogte wilt brengen of heeft u regelmatig nieuwsberichten die interessant kunnen zijn om via onze website te delen?
Voeg ons mailadres: info@sportingroningen.nl toe aan uw verzendlijst.

Beeldmateriaal
Wij kunnen zowel stilstaande, bewegende als Drone beelden leveren van nieuwswaardige feiten uit de Provincie Groningen. Ziet in een bericht een een foto waarvan u graag een afdruk in uw bezit wilt hebben? Onze tarieven zijn: 1 afruk/download uitsluitend voor privé gebruik (niet op bv website, twitter en facebook) en klein formaat €7,50. 1 afdruk/download groot formaat, rechtenvrij en voor zowel commercieel als niet commercieel gebruik €240,-. Mail naar onderstaand e-mailadres om hiervoor direct in contact te komen met onze redactie.

Email: info@sportingroningen.nl of Whatsapp 06 255 154 97 (alleen whatsapp berichten!)

Kijk voor streams op Sportstream24.nl

Volg ons ook op twitter!