Corona-uitbraak bij NAC Breda

8 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Topper De Graafschap – NAC afgelast! –

Corona-uitbraak bij NAC Breda

BREDA – Vanwege een corona-uitbraak bij NAC Breda heeft de KNVB een streep gezet door de topper in de Keuken Kampioen Divisie tussen De Graafschap en koploper NAC Breda, die voor vrijdagavond op het programma stond. Bij NAC zijn zes positieve gevallen in de selectie, waardoor de complete selectie door de GGD in thuisquarantaine is geplaatst.

Derde afgelaste wedstrijd

Het is de derde, door de KNVB uitgestelde wedstrijd binnen een week. Zaterdag werd al de wedstrijd RKC Waalwijk-PEC Zwolle, waarna FC Den Bosch-Almere City volgde uitgesteld vanwege een corona uitbraak. Een nieuwe speeldatum is nog niet vastgesteld.

Gratis Livestream!

Corona-uitbraak bij NAC Breda
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...