Coronavirus: Nog geen besluit over 104e editie Vierdaagse Nijmegen

Coronavirus: Nog geen besluit over 104e editie Vierdaagse Nijmegen

25 maart 2020 0 Door Sportredactie

NIJMEGEN – De 104e editie van de Vierdaagse van Nijmegen blijft vooralsnog gewoon op de kalender staan. De organisatie volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet en neemt voorlopig een afwachtende houding in.

Besluit
De organisatie van de 104de Vierdaagse, die in de derde week van juli plaatsvindt, kan nog geen uitspraken doen over het wel of niet doorgaan van de editie van 2020. “De organisatie van de Vierdaagse houdt de ontwikkelingen rondom het coronavirus van dag tot dag in de gaten. Hierover hebben wij nauwe contacten met de Gemeente Nijmegen, hulpdiensten en deskundigen. Afhankelijk van hoe de situatie zich de komende tijd ontwikkelt, wordt door de autoriteiten en de organisatie beslist of het verantwoord is om de Vierdaagse dit jaar van start te laten gaan” zegt de afdeling communicatie van de Vierdaagse.

Inschrijving ongewijzigd
Voor nu blijft de inschrijfprocedure voor de 104de Vierdaagse nog ongewijzigd en gaat de organisatie gewoon door met de voorbereidingen van het evenement. Op dit moment hebben zich 48.355 deelnemers ingeschreven voor de Vierdaagse. De inschrijving sluit vrijdag 27 maart om 17.00 uur.
Sociale media
Zodra er meer bekend is zal de organisatie de deelnemers informeren via onder anderen de website, nieuwsbrief en social media.