Cort Nielsen sprint naar etappezege in Vuelta

Cort Nielsen sprint naar etappezege in Vuelta

6 november 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Roglic grijpt zes bonusseconden –

Cort Nielsen sprint naar etappezege in Vuelta

VUELTA – Magnus Cort Nielsen heeft de vrijdag de zestiende etappe van de Vuelta a España gewonnen. De Deen versloeg na 178 kilometer in de sprint onder anderen Primoz Roglic. Klassementsleider Roglic pakte echter wel zes bonusseconden op de grootste concurrent Richard Carapaz.

Klassement

In het algemeen klassement blijft de Jumbo-Visma renner Primoz Roglic aan de leiding. Roglic heeft dankzij zijn extra vergaarde bonuspunten 45 seconden voorsprong op Richard Carapaz en 53 seconden op de nummer drie Hugh Carthy.

Wout Poels blijft de beste Nederlandse renner in de Vuelta. Poels staat zesde met 6 minuten en 21 seconden achterstand op Primoz Roglic.

Zaterdag gaan de renners nogmaals de bergen in. Er volgt dan een pittige bergrit van 178,2 kilometer die het peloton van Sequeros naar Alto de La Covatilla brengt.

Cort Nielsen sprint naar etappezege in Vuelta

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...