Daley Blind scheurt enkelband

Daley Blind scheurt enkelband

1 april 2021 Uit Door Sportredactie

AMSTERDAM – Daley Blind komt het lopend voetbalseizoen niet meer in actie voor Ajax. De Ajacied raakte dinsdagavond tijdens de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Gibraltar-Nederland geblesseerd. Blind heeft, wat onderzoek uitwijst, de voorste enkelband van zijn linkerenkel gescheurd en moest per brancard van het veld. Met de opgelopen blessure is het onzeker of Blind deel kan nemen aan de EK.

Blind hoopt op snel herstel

Blind ondergaat volgende week een operatie. Als alles tijdens de revalidatie meezit hoopt de Ajax verdediger dat hij alsnog mee kan naar de EK. Blind zal in ieder geval een aantal belangrijke wedstrijden moeten missen. Zo staat Ajax bovenaan in strijd om de landstitel, wacht nog de bekerfinale en staat Ajax in de kwartfinale van de Europa League.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...