Dankerlui voor vier jaar naar FC Groningen

Dankerlui voor vier jaar naar FC Groningen

27 juli 2020 0 Door Sportredactie
[t4b-ticker]

Dankerlui voor vier jaar naar FC Groningen

GRONINGEN – FC Groningen heeft Willem II verdediger Damil Dankerlui overgenomen. De 23- jarige Amsterdammer tekent een contract voor vier jaar bij de Trots van het Noorden.

Dankerlui speelde het afgelopen voetbalseizoen zestien wedstrijden voor de Tilburgers. Dankerlui speelde al meer dan 150 meer wedstrijden in het betaalde voetbal en neemt derhalve voldoende ervaring mee naar Groningen.

Een transfer voor Deyovaisio Zeefuik naar het Duitse Hertha BSC lijkt door het aantrekken van Dankerlui weer een stap dichterbij te komen.

Wil je geen enkele wedstrijd in de voorbereiding op de voetbalcompetitie missen? Neem dan een kijkje op deze pagina!

Gratis livestream Eredivisie voetbal
SPORT IN GRONINGEN – Normaal gesproken kijken sportliefhebbers alle sportwedstrijden via een legale weg. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbal die vaak door een streamer worden uitgezonden. De kwaliteit ligt met 480p tot 720p iets lager dan dat je gewend bent, maar het is zeker goed te doen. Mits je daar vrede mee hebt, vind je hier een prima alternatief!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter