Darter Danny Noppert sneuvelt op WK tegen Chisnall

Darter Danny Noppert sneuvelt op WK tegen Chisnall

29 december 2020 Uit Door Sportredactie

– WK Darten –

Darter Danny Noppert sneuvelt op WK tegen Chisnall

LONDENHet is darter Danny Noppert niet gelukt om de achtste finales op de WK darts te bereiken. De Fries kwam in de partij om de achtste finales te bereiken tekort tegen de Engelsman Dave Chisnall (2-4).

Voorsprong

De uit Friesland afkomstige Danny Noppert kwam goed uit de startblokken. Noppert nam als snel een 2-0 voorsprong. Toen was het net alsof de Nederlandse darter bevroor. Dave Chrisnall kwam vervolgens op stoom en mikte de pijlen vervolgens een na een raak. Noppert kwam niet meer in het spel en verloor steeds meer terrein.

Chisnall gaat door na de achtste finales en treft op de Belg Dimitri Van den Bergh, die zondag Jermaine Wattimena kansloos liet.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!