Darts sprookje van Van Duijvenbode voorbij

Darts sprookje van Van Duijvenbode voorbij

1 januari 2021 Uit Door Sportredactie

– WK Darten –

Darts sprookje van Van Duijvenbode voorbij

LONDENGary Anderson heeft op nieuwjaarsdag een einde gemaakt aan het WK Darts sprookje van Dirk van Duijvenbode. Anderson bleek een maatje te groot voor de Nederlandse darter. De Schot plaatste zich door met 5-1 te winnen van de Nederlander.

Michael van Gerwen

Indien Michael van Gerwen vrijdagavond de kwartfinale weet te winnen van Dave Chisnall dan is Gary Anderson in de halve finale zijn nieuwe tegenstander.

Gratis Livestream!

Darts sprookje van Van Duijvenbode voorbij
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...