Davids nieuwe hoofdtrainer van Olhanense

Davids nieuwe hoofdtrainer van Olhanense

5 januari 2021 Uit Door Sportredactie

– Voetbal –

Davids nieuwe hoofdtrainer van Olhanense

VELSENEdgar Davids verlaat Telstar en wordt hoofdtrainer van het Portugese Olhanense. De assistent-trainer van Telstar gaat aan de slag als eindverantwoordelijke op het derde niveau in Portugal.

Moeilijke opdracht

De 47-jarige Davids is bij Olhanense de opvolger van José Carlos Araújo. De Pitbull, zoals zijn bijnaam luidt, heeft de taak om de Portugese club weer op de rit te krijgen.

Gratis Livestream!

Davids nieuwe hoofdtrainer van Olhanense
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter