De Graafschap in slotfase langs Excelsior

5 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Seuntjens goudhaantje van De Graafschap –

De Graafschap in slotfase langs Excelsior

ROTTERDAM – De Graafschap heeft maandagavond in de Keuken Kampioen Divisie drie punten weten te pakken op bezoek bij Excelsior.

Strafschop

De Graafschap won in Rotterdam met 1-2. Bij de rust stond het 1-1. Hamdaoui opende al in de derde minuut de score namens de gasten uit Doetinchem. Niemeijer maakte een kwartier later vanaf 11 meter de gelijkmaker.

Seuntjens goudhaantje

In de tweede helft kreeg Ormodo-Ottewill een rode kaart. Het duurde lang voordat De Graafschap zich met een overtal langs Excelsior knokte. Seuntjens was het goudhaantje van De Graafschap. Hij maakte een minuut voor tijd de winnende goal.

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...