De Graafschap maatje te groot voor FC Den Bosch

1 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Superboeren winnen met 4-2

De Graafschap maatje te groot voor FC Den Bosch

DOETINCHEM – De Graafschap is het nieuwe voetbalseizoen in de Keuken Kampioen Divisie begonnen met een overwinning. Op de Vijverberg versloegen de Superboeren uit Doetinchem FC Den Bosch met 4-2.

Op stoom

De thuisploeg kwam pas in de tweede helft op stoom. In de eerste helft had FC Den Bosch het betere van het spel. De Graafschap wist echter op slag van rust toe te slaan toen Toine van Huizen verrassend de 1-0 maakte. Met die stand zochten beide clubs de kleedkamer op.

Tweede helft

Na rust kwam FC Den Bosch via een ongelukkig eigen doelpunt Julian Lelieveld terug tot 1-1. Na die gelijkmaker nam De Graafschap het heft in handen en via Daryl van Mieghem, Elmo Lieftink en Johnatan Opoku stond het binnen 20 minuten 4-1. Tien minuten voor tijd maakte Jizz Hornkamp nog wel de 4-2, maar het duel was al gespeeld.

Livestream Keuken Kampioen Divisie
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter