De Graafschap met 2-0 langs Telstar

De Graafschap met 2-0 langs Telstar

8 januari 2021 Uit Door Sportredactie

– Keuken Kampioen Divisie –

De Graafschap met 2-0 langs Telstar

DOETINCHEMDe Graafschap heeft vrijdagavond goede zaken gedaan. De superboeren wisten in eigen huis met 2-0 te winnen van Telstar. Door de overwinning blijft de ploeg aanvoerder Ralf Seuntjens in het spoor van koplopers in de eerste divisie.

Matige tweede helft

Na een matige eerste helft waarin De Graafschap scoorde via Joey Konings (15) en Ralf Seuntjens (39) was er na rust weinig spektakel te beleven in Doetinchem. Beide ploegen creëerden kansjes maar kwamen niet meer tot scoren. De Graafschap blijft door de zege op Telstar in achtervolging op de drie koplopers. De ploeg heeft 38 punten uit 19 wedstrijden.

Jong FC Utrecht wist op hetzelfde moment van MVV te winnen. De jongelingen uit Utrecht wonnen met 2-0. NEC vloerde in eigen huis Excelsior. De eindstand in Nijmegen was 3-2.

Gratis Livestream!

De Graafschap met 2-0 langs Telstar
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...