De Graafschap schiet FC Twente uit de beker

De Graafschap schiet FC Twente uit de beker

27 oktober 2020 0 Door Sportredactie

– FC Twente met 1-3 onderuit –

De Graafschap schiet FC Twente uit de beker

ENSCHEDE – FC Twente is dinsdagavond in het eerste duel om de KNVB beker al uitgeschakeld. De ploeg van trainer Ron Jans verloor in eigen huis met 1-3 van De Graafschap.

Geklungel

Het was in de eigen Grolsch Veste na 18 minuten al raak. Voormalig Twente-huurling Hamdaoui kreeg de bal op randje zestien, aarzelde niet en schoot in de korte hoek de 0-1 achter De Lange. De bezoekers uit Doetinchem kwamen tien minuten voor rust zelfs op 0-2. Geklungel in de verdediging bij de thuisploeg leverde Konings in de 34e minuut een kans op die hij volop benutte.

Debutant Staring moest er na de theepauze aan te pas komen om FC Twente terug te brengen in competitie. De thuisploeg ging vervolgens met man en macht op zoek naar de gelijkmaker, maar tot grote kansen leidde dat niet. Ver in blessuretijd zorgde Lelieveld voor 1-3 en eindigde de bekerdroom al in de eerste ronde voor de ploeg uit Enschede.

Gratis Livestream!

De Graafschap schiet FC Twente uit de beker
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter