De Graafschap te sterk voor Roda JC

De Graafschap te sterk voor Roda JC

15 januari 2021 Uit Door Sportredactie

De Graafschap te sterk voor Roda JC

KERKRADE– De Graafschap heeft vrijdagavond het duel met gastheer Roda JC in Kerkrade gewonnen. De superboeren waren met 3-1 te sterk voor de ploeg uit Kerkrade.

Superboeren beslissen duel voor rust

De Graafschap had aan een helft genoeg om de ploeg uit Kerkrade een nederlaag toe te dienen. Met een ruststand van 0-3 was de wedstrijd gespeeld. Voor de superboeren scoorden voor de thee Seuntjens (5), Konings (27) en Lieftink (45+1). Roda JC deed in de 82e minuut via Marzo nog iets terug.

De Graafschap blijft door de zege Almere City op de hielen zitten. De superboeren hebben 41 punten. Roda JC staat met 26 punten 10e.

Overige uitslagen (18.45 uur)

FC Dordrecht – FC Volendam 0-0, Excelsior – FC Eindhoven 1-0.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws, Sport in Groningen, Sport in Nederland en Gratis Sport Kijken hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

(Let op: Het Sportnieuws en Sport in Groningen streamen de uitzendingen niet zelf maar plaatsen slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!