De Graafschap wint in eigen huis van NAC

De Graafschap wint in eigen huis van NAC

11 november 2020 0 Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Hamdaoui schiet winnende goal binnen –

De Graafschap wint in eigen huis van NAC

DOETINCHEM – De Graafschap heeft woensdagavond het inhaalduel tegen NAC Breda gewonnen. Het duel dat eerder wegens de coronapandemie was uitgesteld eindigde in 1-0.

Gelijkwaardig

De ploeg van trainer Mike Snoei had wel iets goed te maken na de nederlaag van zaterdag tegen Volendam (2-5). Met NAC uit Breda kwam woensdag opnieuw een topploeg in de eerste divisie op bezoek.

In een gelijkwaardige wedstrijd ging de winst op De Vijverberg uiteindelijk, door een goal van Hamdaoui naar De Graafschap.

De Graafschap klimt door de overwinning op NAC Breda naar de tweede plaats in de eerste divisie. NAC Breda staat nu vijfde.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter